Qui som

Som una empresa familiar catalana. Fem sushi de qualitat i cuina d’estil japonès amb creativitat i un toc de fusió conceptual i mediterrània. Sushibo, Sushi Barcelona, és la marca comercial sota la qual opera l'empresa Harakirifish, SL. Vàrem iniciar la nostra activitat dirigida al públic al setembre de 2010.

En l'actualitat tenim un  establiment al carrer Casanova 94, cosa que ens facilita oferir una àmplia gamma de serveis: restaurant, sopars i festes privades de degustació, menjar per emportar, servei a domicili, organització de caterings, show cooking…, i des d’on donem servei a una àmplia base de clients particulars, així com hotels, empreses i organitzadors d’esdeveniments.

El local acollidor de Sushibo Casanova a l'Eixample té la carta de take away i la carta del restaurant i la seva especialitat és el sushi creatiu que es concreta en la Sushiexperience, una plata de sushi que es prepara especialment per a cada taula, segons la inspiració del sushiman i els  gustos dels comensals. Des d'aquí es porten les comandes a domicili a tot Barcelona.

El sushi és reconegut com un dels aliments més sans i nutritius (nivells baixos de calories i greixos però amb un contingut proteínic elevat) i de més fàcil digestió.  El nostre sushi i els nostres plats són elaborats amb ingredients de màxima qualitat i prèvia selecció dels millors proveïdors del mercat (tant nacionals com internacionals). Comptem amb un protocol de preparació i manipulació -amb les més exigents garanties sanitàries- que ens garanteix la millor conservació dels productes intermitjos i ens permet assegurar tant la frescor dels ingredients com la seva qualitat al tast.

El nostre equip està format per 10 persones (sushimen, ajudants de cuina, cambrers i motoristes) per poder oferir els nostres serveis de restauració, servei a domicili, take away i botiga els 365 dies de l'any.

L'experiència i els coneixements dels nostres xefs ens permeten oferir una carta àmplia que suggereix un recorregut gastronòmic des del plat més tradicional al més creatiu. Us recomanem que navegueu per la web i descobriu els nous sabors que us proposem. 

SERVEIS

OBERT 365 dies l'any

Sushi i menjar per emportar, servei a domicili, botiga, restaurant, showcooking, festes al nostre local