Restaurant japonès - Sushibo Delivery & take away

SERVEI A DOMICILI CADA DIA:

13.00-15.00 / 20.30-22.45 h

Ronda del General Mitre, 220. 08006 Barcelona

93 415 40 78

RESTAURANT I TAKE AWAY: TANCAT PER VACANCES

Sushibo-safates

Àmplia carta de sushi tradicional i creatiu i de plats cuinats.


DEMANA ON-LINE!

sushibo-tataki-tonyina

Tataki de tonyina

SERVEI A DOMICILI A BARCELONA CIUTAT 

Sushibo Delivery és un local modern i funcional a prop de la plaça Lesseps. Hi preparem el servei a domicili a Barcelona, a part de tenir take away, botiga i restaurant, amb una àmplia oferta de sushi.

Amanida Beauty

Amanides, sashimi, tàrtars, yakisoba, gyozas...

Sashimi Sushibo

CONSULTA LA NOSTRA CARTA!

Hot Philadelphia

Sushi tempuritzat


CUINA JAPONESA AMB TOCS DE FUSIÓ MEDITERRÀNIA I CONCEPTUAL

Sushibo, sushi-Barcelona, oferesix cuina d'estil japonès elaborada amb gran rigor de manera artesanal 365 díies a l'any. Utilitzem ingredients de qualitat, seguint la selecció dels millors proveïdors del mercat local i internacional. Ofrereix més de 60 opcions per escollir.

En la nostra carta hi ha una àmplia oferta de safates de sushi de diferents mides i continguts. També sushi tradicional i creatiu (nigiri, hosomaki, uramakifutomakigunkan, temakisashimitàrtars i tatakis, amanides plats calents (yakisoba, gyozas, Tory don amb arròs, udon amb sípia i rap ...). 

També hi trobaràs les nostres especialitats de sushi com l'uramaki Trencadis (llangostií furai, cranc, espàrrec i ous), el nigiri de tonyina amb foie o l'hosomaki de tàrtar de salmó amb tempura, sense oblidar els nostres futomakis tempuritzats (Plaer Reial, Hot Philadelphia) o els tradicionals i clàssics  hosomakis de tonyina i salmó..


sushibo-delivery-mitre


CONTACTA AMB NOSALTRES!