Restaurant japonès - Sushibo Delivery & take away

OBERT 365 DIES

Ronda del General Mitre, 220. 08006 Barcelona

93 415 40 78

Horari: 13.00-16.00 / 19.00-23.00h. Divendres i dissabtes fins a les 00.00 h

Servei a domicili: 13.00-15.00 / 20.30-22.45 h

Sushibo-safates

Àmplia carta de sushi tradicional i creatiu i de plats cuinats.


DEMANA ON-LINE!

SERVEI A DOMICILI A BARCELONA CIUTAT 

Sushibo Delivery és un local modern i funcional a prop de la plaça Lesseps. Hi preparem el servei a domicili a Barcelona, a part de tenir take away, botiga i restaurant, amb una àmplia oferta de sushi.

CÀTERING - MENÚ MIGDIA DIES FEINERS

 Sushibo-cuina

El restaurant té una barra i taules. S'hi poden fer àpats per a grups de fins a 12 persones. Consulta el nostre Menú grups.


MENÚ GRUPS!

CUINA JAPONESA AMB TOCS DE FUSIÓ MEDITERRÀNIA I CONCEPTUAL

Sushibo, sushi-Barcelona, oferesix cuina d'estil japonès elaborada amb gran rigor de manera artesanal 365 díies a l'any. Utilitzem ingredients de qualitat, seguint la selecció dels millors proveïdors del mercat local i internacional. Ofrereix més de 60 opcions per escollir.

En la nostra carta hi ha una àmplia oferta de safates de sushi de diferents mides i continguts. També sushi tradicional i creatiu (nigiri, hosomaki, uramakifutomakigunkan, temakisashimitàrtars i tatakis, amanides plats calents (yakisoba, gyozas, Tory don amb arròs, udon amb sípia i rap ...). 

També hi trobareu les nostres especialitats de sushi com l'uramaki Trencadis (llangostií furai, cranc, espàrrec i ous), el nigiri de tonyina amb foie o l'hosomaki de tàrtar de salmó amb tempura, sense oblidar els nostres futomakis tempuritzats (Plaer Reial, Hot Philadelphia) o els tradicionals i clàssics  hosomakis de tonyina i salmó..

A més, els dies feiners podeu gaudir del menú migdia: 2 plats, beguda i postres (12,50 €) o mig menú (9,50 €), tant en el restaurant, per emportar o us el portem a la vostra porta.


sushibo-delivery-mitre


CONTACTA AMB NOSALTRES!