El dia del vostre casament el recordareu tota la vida. El planegeu amb il•lusió i al detall. El banquet n’és una part important. Compartir amb familiars i amics el vostre enllaç és un plaer però, també, un repte. Voleu sorprendre una mica els vostres convidats? Hi voleu donar un toc de distinció?
Japó és un país on la dedicació, la cura i la tècnica en el treball són elements clau que marquen la diferència. Aquest enfocament vital el podem apreciar també en la seva cuina, tan elaborada com senzilla. Es cuida fins l'últim detall. Un bon exemple d'això és el plat estrella japonès, el sushi. Més enllà dels tradicionals sake o te, molt freqüentment en occident s'acompanya també la ingesta de sushi amb una de les begudes més populars del món,
La Su, en Shi i en Bo, comparteixen espai a Sushibo Casanova

El wasabi

Posted by
El rave japonès, el wasabi, és un element característic de la cuina japonesa.

Passatemps

Posted by
passatemps, sushi, mots encreuats, Sushibo

Passatemps

Posted by
Troba en la sopa de lletres 8 peixos del nostre sushi.
Els bastonets més coneguts a occident són els waribashi(菜箸)obastonets d’un sol ús. Són de fusta i d’una sola peça, cal separar-los per poder-los utilitzar, i es desen dins l’hashibukuro (箸袋). Amb aquesta funda de paper es poden fer figures d’origami (折り紙) com ara un hashioki (箸置き), suport perquè els bastonets no toquin la taula, mentre no porten el menjar.
Un dels elements característics de la taula japonesa són els bastonets o hashi (箸). L’ús, l’aliment i la circumstància amb què s’han d’utilitzar aquest parell de pals en condicionen el material, la forma, la mida i la decoració però també condicionen la presentació del menjar.
Sushibo ofereix sushi tradicional amb toc mediterrani a Barcelona, però d'on prové el sushi? quina diferència hi ha entre cada tipus de peça?