Restaurant Japonès per a Empreses

Sushibo, a més dels serveis de restaurant japonès de fusió mediterrània, take away i servei a domicili, ofereix un SERVEI DE CÀTERING SELECTE amb combinacions gastronòmiques de qualitat tant de sushi com de plats cuinats, basades en la nostra carta habitual i personalitzades per a cada ocasió. Ens adaptem a qualsevol necessitat, per satisfer els gustos més exigents.

MENÚ GRUPS i FESTES AL NOSTRE LOCAL

El nostre restaurant de Sushibo Casanova ofereix menú per a grups i la celebració d'esdeveniments  amb exclusivitat total o parcial.

CATERING


A Sushibo oferim un servei de CATERING amb productes de qualitat i presentacions acurades. Des d’un servei d’àpats a domicili per a reunions executives com per a esdeveniments particulars. Sorprendràs els teus convidats. Cuidem els detalls, ens adaptem a les teves necessitats i només treballem amb els ingredients més frescos.CONTACTAN’S i VEURÀS TOT EL QUE T’OFERIM!

 

SHOW COOKING


Sorprèn els teus convidats amb el nostre servei de SHOW COOKING, la preparació  de sushi en directe. Els nostres xefs són autèntics professionals en l’elaboració tradicional del sushi. Deixa meravellats els teus convidats a qualsevol esdeveniment: celebracions particulars, dinars de negoci, o qualsevol esdeveniment especial.