Restaurant Japonès Sushibo Casanova

Els millors sabors de la cuina japonesa amb tocs de fusió mediterrània

El Restaurant Sushibo està ubicat al bell mig de l’Eixample de Barcelona i és el nostre restaurant de capçalera. La recerca constant de nous sabors i textures es tradueix en  el combinat de sushi únic i espectacular, la Sushiexperience, que el xef crea exclusivament per a cada taula. És ideal per compartir i tastar propostes sorprenents en parella o en grup. A més, l’altell del restaurant és idoni per celebrar de manera independent àpats de grups ja que té una capacitat per a 20 persones. Si ho prefereixes també oferim servei de take-away per emportar.

Una altra mostra del nostre enfocament gastronòmic és l'udon amb sípia i rap o l'hosomaki de formatge i olivada (textura japonesa amb sabor mediterrani). Destaquen, l'uramaki Trencadís (cruixent de llagostí, cranc, espàrrec i ous de peix volador) o el nigiri de ventresca de tonyina amb poma caramel·litzada, els tatakis de tonyina i de vedella o el tradicional i clàssic hosomaki de salmó o de tonyina. Intentem oferir una carta exclusiva de sushi i plats cuinats, on podràs trobar més de 80 opcions per escollir.

Addicionalment, pots disfrutar del nostre menú Teishoku els migdies dels dies feiners, amb tres entrants, un plat principal, beguda no alcohòlica i postre per només 12,50 €.

Així doncs la creativitat i l’evolució constant de combinacions, tècniques, sabors i textures són la nostra característica principal. Si vols tastar noves propostes, i deixar-te sorprendre, segur que aquest es el teu restaurant! Tasta el nostre menú Sushiexperience!

CARTA DEL RESTAURANT SUSHIBO  

Obert 365 dies a l'any

cms-img

Sushibo Casanova

Carrer de Casanova,94 (entre Aragó i València). Barcelona

93 451 37 49

Obrim cada dia de 12.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00 h. Divendres i dissabte, de 19.00 a 00.00 h.

cms-img

menu-sushiexperience-sushibo-catala

MENÚ MIGDIA DIES FEINERS: 

3 entrants, plat principal, postres i beguda 12,50 €